GLobe M. OWL - SZUPER-Q8
OWL OWL a Bagoly Szuper-Q8, röviden Q8 sorozata a logikai értelemben vett tájékozódási - orientációs - és a társítási - asszociációs - képességedet javítja látványosan, meglévő lexikális tudásodat pedig bővíti, rendezi, elmélyíti és használhatóbbá teszi.
OWL Ne törődj azzal, ha nem sikerül eltalálnod a helyes választ, de a magyarázatokat mindenképpen olvasd el!
Ha szükségesnek érzed, használj háttéranyagokat
(pl. a Google segítségével)!

OWLSzuper-Q8-ak végtelen sora:OWLOWLOWLOWL

OWL Az eddigi vizsgálatok szerint.
1, azaz egy Szuper-Q8 révén több mint 8-szor több, azaz több mint nyolcszor  több információ jut agyunkba a hagyományos q4-hez képest. És mindez játszva, de ez most igazán mindegy. Ne feledd, a SZUPER-Q8 (röviden Q8) rendszeres használata hosszabb távon pengeelméjűséget okoz, latin nevén: splendor cerebralis.
OWL A SZUPER-Q8 kérdések is a Globe Master Kft. tulajdonát képezik. Azt a célt szolgálják, hogy szórakozva bővítsd ismereteidet, javítsd képességeidet, de kérjük, a kérdéseket sem egészben, sem részeiben ne használd fel írott formában máshol. Ennek magyarázata egyszerű: a SZUPER-Q8 felügyelet melletti pontos adagolásban gyógyhatású, de eltérő dózisban és összetételben veszélyes és visszafordíthatatlan folyamatokat indít el: halitus mentis.

OWL Egy látogatói vélemény:

... Aki pedig úgy érzi, hogy kiemelkedően magas intelligenciával rendelkezik, keresse a Szuper-Q8 sorozatot. ...
Az oldal szerkesztői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fiatalok szem előtt tartsák: "az olvasást - és persze a tartalmas beszélgetéseket - semmilyen eszköz vagy digitális adattömeg sem képes pótolni!"
Ennél jobb zárszót nem is mondhatnánk, esetleg még annyi: aki nem ismeri, minél előbb fedezze fel a Bagoly birodalmát. ...


OWL

A lexikális tudás mellett egyre inkább meghatározó tényező lesz a mindennapi életben is a logikai értelemben vett tájékozódási (orientációs), valamint a társítási (asszociációs) képesség.

Persze alapműveltségre, bizonyos adatok ismeretére továbbra is feltétlenül szükség lesz, mert ezek nélkül el sem tudsz indulni egy probléma megoldásában, akármekkora adattömeg áll rendelkezésedre. Minél nagyobb az alapműveltséged, tájékozottságod, annál hamarabb jutsz el az eredményhez.


OWL Megfelelő háttéranyagok birtokában csodákra leszel képes, ha vannak "tudáspilléreid":
OWLalapműveltség, OWLolvasottság, OWLtájékozottság,
továbbá, ha van minimális OWLlogikai készséged, OWLjózan értékrended, OWLarányérzéked, és ami talán a legfontosabb: ha van motivációd.
OWL Ne feledd, hogy ott van számodra a világ online "könyvtára" (még ha sok is benne a szemét ), és ha jól tudsz keresni benne, a jó választ is előbb-utóbb megtalálhatod - de csak akkor, ha vannak "tudáspilléreid".
OWL Mindenki eldöntheti magában, hogy használja-e a háttéranyagokat (pl. Google segítségével), vagy anélkül próbálja megtalálni a SZUPER-Q8 megoldását.

Manapág már nem jelent sokkal kisebb eredményt az, ha nem "fejből" adod meg a jó megoldást.
Egy híres ember mondta: A lexikonok
(értsd még: CD, Internet) nem arra valók, hogy a fejünkben tartsuk azokat.


OWL Nem számít, hogy mennyi időt vesz igénybe a kérdés megválaszolása, sőt talán még az sem mindig, hogy jó választ adsz-e. A lényeg az, hogy utána többet tudj, mint előtte, és legyenek új kérdéseid. Ahogyan Einstein nevezte: holy curiosity - szent, áldott kiváncsiság
OWL Az olvasást - és a tartalmas beszélgetéseket - semmilyen technikai eszköz, módszer, vagy digitális adattömeg sem képes pótolni!

OWL Beiratkozás után, Rendes Hallgatóként is hívhatod rendszeresen a legújabb SZUPER-Q8 kérdést, így ebben a kategóriában is nyomon követheted és naplózhatod eredményeidet. Ha még nem vagy Rendes Hallgató, iratkozz be! 
Semmilyen valós személyes adatodra sincs szükség, egy "alias álnév" tökéletesen elegendő.
Persze, ha a kiértékelést emailen szeretnéd, akkor elektronikus postafiókodat meg kell adnod. Eredményeid kódoltan kerülnek tárolásra, azokat csak Te olvashatod a jelszavad birtokában.

OWLOWLOWLSzuper-Q8-ak végtelen soraOWLOWLOWLOWLOWLOWLOWL

OWL Egy másik látogatói vélemény:

"T. Bagoly!  Véleményem a Szupernyolcas sorozatról: röviden: szuper !!!!

Kicsit bővebben:
A tudás átjárhatóság: pont ez az amit mindig hiányoltam a hagyományos oktatásban. Anno... mikor érettségire készültem, akkor volt olyan érzésem, hogy "csőlátásunk" volt az egyes megtanult tantárgyakban. Emlékszem pl. mikor egy történelmi tételbe irodalmi vonatkozásokat is bevontam, a tanár ugyan pozitivan értékelte, de meg is lepődött, holott ennek természetesnek kellett volna lennie.
Szupernyolcas sorozat módszere: nagyon jó, mert minden olyan ismeret (saját tapasztalat) amit egy feltett kérdés alapján saját magunk "bányászunk" ki (lexikon, google,stb.) sokkal jobban és maradandóbban rögzül elménkben, mint egy különösebb fáradozás nélkül, készen kapott információ. Üdv.: Tapcsi"

Üdvözlettel:
a még mindig szakadatlanul tanuló Bagoly nevében
Lőrincze Géza